dimecres, 22 de gener del 2014

VISITA A ENRESA


L’alumnat de 2n de Batx B (àmbit científic i tecnològic) van realitzar una visita al Centre Tecnològic Mestral gestionat per  ENRESA, el dia 12 de desembre de 2013, Aquesta activitat complementa els continguts de Física i Tecnologia. ENRESA és l’ empresa pública que s’ocupa de la gestió i emmagatzematge segur dels residus radioactius que es produeixen a Espanya.

L’espai ENRESA de Vandellòs té com a objectiu informar sobre les activitats de l’empresa i, molt especialment, sobre el desmantellament d’instal·lacions nuclears i radioactives que han finalitzat la seva vida útil , així com de la gestió dels residus que generen.


La visita a aquest  espai comença amb el desenvolupament d’un taller de gestió de residus nuclears en el qual els alumnes busquen resposta a unes preguntes donades, que seran comentades en l’exposició teòrica sobre Radioactivitat i gestió de residus que el formador d’Enresa realitza amb posterioritat. Per últim es fa una visita guiada per la instal·lació. Aquesta visita final és necessària sobretot perquè els alumnes del nostre centre sàpiguen què és el que hi ha en el nostre municipi i siguin capaços de formar-se una opinió pròpia sobre la instal·lació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada