dimecres, 22 de gener del 2014

LA MARATÓ DE TV3 A L’INS BdE: MALALTIES NEURODEGENERATIVES. LA SOLIDARITAT NO DEGENERA


Aquest any el professorat, el personal no docent, alumnat i AMPA de l’INS Berenguer d’Entença ha col·laborat un any més amb la Marató de TV3 i amb la nostra petita ajuda contribuim a aquesta bona causa.

Es va organitzar un mercat solidari els dies 11, 12 i 13 de desembre al vestíbul del centre. Els objectes que es van posar a la venda van ser prèviament donats, voluntàriament, per tota la comunitat educativa. Podien adquirir-se objectes diversos: llibres, Cd’s, DVD’s, material esportiu, videojocs, complements de moda etc. El preu oscil·lava entre 1 i 2 euros. Els objectes es van recollir a la sala de reunions del centre entre els dies 2 i 10 de desembre de 8.30 a 11 h, havien de complir un mínim de qualitat, no podien estar trencats ni malmesos.

Durant els tres dies de mercadet solidari, els alumnes de 2n d’ESO de l’optativa de medi ambient van vendre les pastilles de sabó natural i ampolles de plàstic reutilitzades plenes de sabó líquid que van elaborar els mateixos alumnes en una sortida a la Cooperativa Agrícola de Vandellòs. També van vendre una gran varietat de pastilletes de sabó de diferents colors i aromes elaborades amb sabó de glicerina, colorants i olorants.

El mateix divendres 13 de desembre també es va organitzar un esmorzar que va preparar el professorat i el PAS i van servir els alumnes durant els dos patis. L’esmorzar comptava amb pastes i pastissos tan dolços com salats a 1 euro la porció, també hi havia refrescos, sucs, iogurt i xocolata calenta.

Gràcies al mercadet i a l’esmorzar solidaris l’aportació de l’INS a la marató 2013 va ser de 490 euros. Moltes gràcies a tothom. Entre tots ho hem fet possible.




Si voleu beure més fotografies ho poder fer en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada