dimarts, 14 de maig del 2013

VI Contacontes ambiental




VI CONTACONTES AMBIENTAL

Aquest curs el Contacontes Ambiental de l'INS Berenguer d'Entença, en la seva sisena edició, es realitza mitjançant dues activitats diferents:
- La primera activitat són els Jocs Ambientals, amb la temàtica: "Els quatre elements de la natura: terra, foc, aigua i aire", realitzat el dia 28 de març a les dues escoles municipals (Escola Mestral i Escola Valdelors), de les quals hi van participar 220 alumnes d'Educació Infantil. Els alumnes de l'INS que van dur a terme els jocs són de 1r del CFGS Educació Infantil. 




- La segona activitat és la representació del conte: "La pedra que somiava arribar al mar". L'objectiu d'aquesta segona activitat és formar i sensibilitzar els més petits en temes mediambientals, a través de la narració de contes. Aquest contacontes ambiental el van representar els alumnes de 2n de CFGS d'Educació Infantil de l'IES Berenguer d'Entença el 13 d'abril per als alumnes de les següents llars d'infants: Sol i Vent de l'Hospitalet de l'Infant, Petete de Miami Platja i Arc de Sant Martí de Montbrió del Camp. 
Aquesta activitat es tornarà a representar els dies 20 d'abril per als alumnes de l'escola Mestral a la sala d'actes de l'institut, i el 4 de maig per als alumnes de la llar d'infants Patufet i de l'escola Valdelors, a l'auditori de Vandellòs. En aquesta activitat hi participaran 360 nens i nenes de 2 a 5 anys.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada