dimarts, 11 de novembre del 2014

II Conferència Estatal de Joves "Tinguem cura del planeta"


L’alumna Andrea Hernández de 3r ESO C assisteix a la II Conferència Estatal “Els Joves tinguem cura del Planeta”  que es durà a terme els dies 13, 14 i 15 de novembre a Barcelona.




Més de 120 joves de més de 70 centres educatius vinguts de 10 comunitats autònomes participaran en la CONFINT estatal que tindrà lloc del 12 al 15 de novembre de 2014 a Barcelona. La ciutat rebrà joves d’Albacete, de Galícia, de La Rioja, de la Comunitat de Madrid, de Navarra, de Palència, d’Euskadi, de Canàries, de Catalunya i de Múrcia que s’allotjaran a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat de Barcelona.

Durant el curs passat, les diverses comunitats han portat a terme conferències autonòmiques per seleccionar els delegats que participaran en aquesta trobada com a representants dels llurs centres educatius. A Catalunya, el 2 d’abril de 2014 es va celebrar a Sabadell la IV Conferència Catalana “Tinguem Cura del Planeta”. 

En el decurs de la Conferència, els joves intercanviaran les diagnosis dels reptes socioambientals detectats als diferents territoris, les accions que porten a terme als seus centres, faran propostes per millorar-les i realitzaran tallers d’educomunicació per a donar-ne a conèixer les conclusions. Coincidint amb les dates de la Conferència Estatal, Barcelona acull el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores; hi tindrem un estand on donarem a conèixer el projecte internacional “Tinguem Cura del Planeta” i les conclusions elaborades pels joves en aquesta Conferència Estatal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada